For a purpose - juni 2019

Prachtig nieuws vanuit Nederland. Afgelopen weken zijn de basisscholen " R.K. Basisschool De Schelp " en " Werenfridus basisschool " uit Wervershoof hard aan het werk geweest om geld in te zamelen voor de lopende en aankomende projecten van onze organisatie. Ze hebben op de meest creatieve manieren geld opgehaald. Zo hebben ze in samenwerking met verschillende winkeliers uit Wervershoof een Bingo georganiseerd, waar mensen onder het genot van zelfgemaakte koekjes en cupcakes hebben genoten. Er is een transportbus, tot de nok volgeladen met statiegeld flessen. Kinderen zijn langs de huizen gegaan om klusjes te doen, en dit alles om ons en Nepal verder te helpen met onze (lopende) projecten. Grote dank aan Auxilia-Brasili-ja. Auxilia-Brasili-Ja is een stichting, gevestigd in Werversoof, die kleinschalige organisaties ondersteunt, met als doel de ‘Mileniumdoelen’ te behalen. (voor hun volledige visie bekijk de link:http://www.auxilia-brasili-ja.nl/). Samen met onze Wouter de Groot zijn ze de basisscholen langs gegaan, met het verhaal over onze projecten in Nepal. Het door de kinderen opgehaalde bedrag is door deze organisatie verdubbeld, wat maakte een geweldig bedrag van 6318,50 Euro. Ongelooflijk wat deze kinderen hebben kunnen binnenhalen om een plek als Nepal verder te helpen. Diepe respect. We kunnen trots zijn als organisatie, hoe er vanaf zoveel verschillende kanten steun is voor onze projecten. Grote dank aan alle donateurs en sponsors, die vertrouwen hebben in ons werk en onze organisatie. Ook de mensen die we hier niet hebben vernoemd. Elke kleine bijdrage is een hoop waard in een land als Nepal. Wij zullen ervoor zorgen dat het geld goed en zorgvuldig zal worden besteed. TOGETHER WE CAN MAKE A DIFFERENCE

  • Hits: 195

“Vastenactie” Basisscholen Wervershoof

Elk jaar wordt er door basisscholen De Schelp en Werenfridus een actie georganiseerd. Dit jaar tijdens de vastentijd. De opbrengst van deze actie gaat dit jaar naar Auxilia-! Wij willen het bedrag dat door de kinderen van beide scholen wordt opgehaald graag schenken aan de organisatie “For a Purpose”. Deze, van huis uit Belgische organisatie, bouwt, daar waar nodig, “aardbevingsbestendige gebouwen”, zoals scholen, gemeenschapsruimten.

Lees meer: “Vastenactie” Basisscholen Wervershoof

  • Hits: 302

Sponsorkliks

logo sponsorkliksVanaf nu kunnen jullie ons gratis sponsoren. 

Het kost u geen cent extra, alleen een heel klein beetje moeite.
En dat is toch uniek: een Goede Doelen Stichting, in dit geval Auxilia-Brasili-ja, sponsoren zonder dat het je een cent kost. Misschien bestelt u wel eens iets via internet, bij Bolcom, Coolblue, Booking.com en zo kan ik nog wel even doorgaan. Als u in de nabije of verre toekomst iets via internet gaat bestellen wilt u dat dan doen via www.sponsorkliks.nl? Als u deze link aanklikt komt u rechtstreeks bij de webwinkels. U kunt uw webwinkel zoeken via “filter op categorie” of “zoek naar webwinkel”.

sponsorkliks3

Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert ons een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via Sponsorkliks.nl en onze naam kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Op deze manier is sponsoren wel heel makkelijk!

Alvast bedankt.

  • Hits: 280

Zomermarkt 2018

Op 1 juli was de grote zomermarkt in Wervershoof. Doel was, naast onszelf te presenteren, geld op te halen voor Anne de Vries die voor het kindertehuis Bayra Aurora spelmateriaal wil gaan aanschaffen. Men kon proberen om met een dartmijl een waterballon kapot te gooien en te raden hoeveel kilometer Martijn zou gaan fietsen. Om te beginnen met het laatste: Martijn heeft een wereldprestatie neergezet om in de hitte 202 kilometer te fietsen. Degene die het dichtst bij het juiste aantal zat heeft een klein prijsje in ontvangst mogen nemen.

Het gooien met de dartpijlen op waterballonnen viel ook niet mee. Van te voren hoorden we de mensen zeggen dat het wel “appeltje, eitje” zou zijn. Het werd een behoorlijke appel en een groot ei. Er was een prijsje beschikbaar voor hen die erin zouden slagen met 3 pijlen 2 ballonnen kapot te gooien. Tussen de “winnaars” is geloot en ook die persoon heeft een kleinigheidje mogen ontvangen. Dank aan allen die hebben meegeholpen deze dag tot een succes te maken.

Speciale dank aan Schouten Optiek die een gedeelte van onze kraam heeft gesponsord.

  • Hits: 308

Vaderdag 2018

Op vaderdag hebben wij een aantal vaders kunnen verblijden met een “Daddy Bag”. Die ochtend zijn we rond de klok van 9 uur begonnen met het samenstellen van een gevarieerde “Bag”: van speciaalbiertjes, via een koffielikeur, tot een rugmassage en nog veel meer. Kortom voor elke vader wat wils. We hopen hier een jaarlijks terugkerende actie van te maken. U was dus nu te laat, maar wie weet bent u volgend jaar op tijd met het bestellen van zo’n “Bag”. We willen iedereen bedanken die ons dit jaar heeft gesponsord: Vivant, Christa’s Beautyshop, Den Heuvel, Het Café van Wervershoof, Vidra, ‘t Zonnetje, Slagerij Ruiter, Roel Bakker, Mastermade en Hubo. We hopen u allemaal te zien op de zomermarkt op zondag 1 juli. Wij zijn dan van de partij met een hele bijzondere kraam (met dank aan Schouten optiek).

  • Hits: 284

Contact

 Naar Contactpersonen>

U kunt ons werk ondersteunen:

NL16 RABO 0368948870
t.n.v. Auxilia-Brasili-ja

KvK nr: 371000429
RSIN/fiscaalnr. 816039562

 anbi logo

Sponsors

Berend Botje
Master Made
Groot in vers
Molen De Hoop
Schouten Tulips
Steigerhout
Christa’s Beautyshop
Molenzichtwinkel
Blokker (Simone Schenk)
Rheino’s
Add Social
Schouten Optiek

Archief

In het archief vindt u:

  • de projecten op jaarvolgorde
  • een lijst met de acties uit voorgaande jaren
  • het nieuwsarchief
  • een verzameling van de rondzendbrieven
  • het 25 jarig jubileum 

Ga naar het archief >

logo sponsorkliks

©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.

www.digital-dreams.nl