Archief 2012

Auxilia-Alpe nieuws

Op 17 juni 2012 hebben een 20-tal coureurs een aantal malen de Alpe d'Huez beklommen. Dat heeft het mooie bedrag van € 14.500,- opgeleverd voor Stichting June-Gambia. Van dat bedrag kunnen 3 waterputten gerealiseerd worden. Vol enthousiasme is Nel Bus, met de 3 naamborden, naar Gambia gegaan. Daar is Nel ziek geworden en ze heeft die ziekte niet kunnen overwinnen.

Na het overlijden van Nel Bus, hebben Jur, zijn kinderen en Eva Smit de draad, hoe moeilijk dat ook is, weer opgepakt. Eind maart zijn Jur en zijn dochters naar Gambia gegaan om allerlei zaken te regelen. Ze hebben het dorp Basori bezocht. In dat dorp staat een oude, vervallen school. Die school gaat tegen de vlakte en er komt op die plek een nieuw gebouw. Eén van de door Auxili-Alpe gesponsorde waterputten is al gerealiseerd!

gambia-vj-2013-9

Veerle v.d. Togt op Borneo

Veerle vd Togt uit Den Haag doet vrijwillgerswerk op Borneo. Zij doet dat via ontwikkelingsorganisatie 'Raleigh International'.

Raleigh International is een liefdadigheidsinstelling op het gebied van ontwikkeling van jongeren en duurzaamheid. Men verzorgt programma's in het buitenland voor vrijwilligers met zeer verschillende achtergronden, van verschillende nationaliteiten en levensfasen.

Lees meer: Veerle v.d. Togt op Borneo

Joan Vriend in Durban

Joan Vriend uit Wervershoof is in Durban (Zuid Afrika) gaan werken in een zogeheten Safe-house. Dit project is opgezet via de organisatie Be-more.
Ze gaat daar werken met kinderen waarbij de verzorging een belangrijke rol speelt. Dit project heet Wentworth Victim Friendly Centre.

Lees meer: Joan Vriend in Durban

Vastenactie Kenia

De vastenactie die door Brasilia /Auxilia wordt gesteund gaat over de verlening van eerste medische hulp aan de vluchtelingen en gewonden in de kampen van Eldoret en Kisumu in Kenia.

Advocaat Mikel Delagrange van het Internationale Strafhof in Den Haag gaat daar regelmatig heen om juridische en materiële steun te verlenen aan de slachtoffers. Hij is de coördinator van de vastenactie in Engelstalige parochie in Den Haag.
Deze vastenactie hebben wij met een bedrag van € 500,- ondersteund

Lees meer: Vastenactie Kenia

Contact

 Naar Contactpersonen>

U kunt ons werk ondersteunen:

NL16 RABO 0368948870
t.n.v. Auxilia-Brasili-ja

KvK nr: 371000429
RSIN/fiscaalnr. 816039562

 anbi logo

Sponsors

Add Social
't Fortuin Wervershoof

Archief

In het archief vindt u:

  • de projecten op jaarvolgorde
  • een lijst met de acties uit voorgaande jaren
  • het nieuwsarchief
  • een verzameling van de rondzendbrieven
  • het 25 jarig jubileum 

Ga naar het archief >

logo sponsorkliks

©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.

www.digital-dreams.nl