Archief 2010

Stichting Mzamomhle - okt. 2010

mzamomhleDeze stichting houdt zich o.a. bezig met het bouwen van een kindertehuis voor kansloze kleine kinderen in de leeftijd van ca. 2 tot 6 jaar (Kaapstad in Zuid Afrika).
Deze stichting richt zich juist op deze groep om die vanuit de soms slechte thuissituatie, werkloosheid, onvolledige gezinnen en grote AIDS en HOV problematiek beter voor te bereiden op school.

Van 25 oktober tot 2 november gaat de Stichting met ruim 40 deelnemers bouwen aan het nieuwe kinderdagverblijf voor Sinethemba.

Lees meer: Stichting Mzamomhle - okt. 2010

Thomas Stichting

logo_thomasstDe Thomas Stichting richt zich op de ontwikkeling van kansarme kinderen en jongeren in India. Dat doet zij door het financieel steunen van onderwijsfaciliteiten en kosten van levensonderhoud in kleinschalige projecten. De projecten worden met namen uitgevoerd in het zuiden van India met Chennai (voorheen Madras) als basis. Een tweede doel is de mensen in Nederland meer inzicht te geven in de problematiek van de ontwikkelingssamenwerking.

Lees meer: Thomas Stichting

IBISS "een noodoproep"

De favela's van Rio de Janeiro zwaar getroffen

Zoals jullie wellicht via de media vernomen hebben, hebben de favela's in Rio het zwaar te verduren gehad onder enorm heftige regens. De favela's in de laagvlaktes kwamen geheel onder water te staan (in Terra Encantada, Vila Aliança en Jardim Gramacho stond b.v. 1,2 meter water door de hele wijk). Honderden families werden daarmee dakloos. Op de bergen en heuvels ontstonden modderstromen, die enorme aardverschuivingen teweeg brachten. Daarmee werden honderden huizen en hutjes weggevaagd (o.a. ook aan de achterkant van Vila Cruzeiro).

Lees meer: IBISS "een noodoproep"

Contact

 Naar Contactpersonen>

U kunt ons werk ondersteunen:

NL16 RABO 0368948870
t.n.v. Auxilia-Brasili-ja

KvK nr: 371000429
RSIN/fiscaalnr. 816039562

 anbi logo

Sponsors

Add Social
't Fortuin Wervershoof

Archief

In het archief vindt u:

  • de projecten op jaarvolgorde
  • een lijst met de acties uit voorgaande jaren
  • het nieuwsarchief
  • een verzameling van de rondzendbrieven
  • het 25 jarig jubileum 

Ga naar het archief >

logo sponsorkliks

©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.

www.digital-dreams.nl