Nieuws archief

Oorkonde Sjaak - november 2017

oorkonde nov2017

November 2017
Zo’n 20 jaar geleden werkte Sjaak in Itaguai. Voor al het werk wat hij daar toen heeft gedaan, heeft hij in november 2017 een oorkonde gekregen. Die oorkonde werd hem op het stadhuis overhandigd als blijk van waardering.

Sunny Laan

Sun 1Dinsdag 27 januari deed Sunny Laan een kleine presentatie voor ons over "zijn" project in India. Wij hebben hem gesponsord om het kindertehuis "Bal Anand" te verbeteren.

Lees meer: Sunny Laan

Ventouxilia

watuwangu0

Vrijdag 31 oktober hebben we de actie Ventouxilia afgesloten. We hebben de Stichting Watu Wangu een cheque van € 4500,- mogen overhandigen. Dat bedrag zal er voor zorgen dat de aanschaf van een tractor met watertank voor een basisschool in in Utoo in Oost-Kenya steeds dichterbij komt.

Lees meer: Ventouxilia

Anne de Vries

Hallo allemaal!
Gisterochtend ben ik samen met een aantal kinderen naar de kerk toe geweest. Als gevolg van jarenlange koloniale Spaanse overheersing is 80% van de Filipino's katholiek. Een Filippijnse kerkdienst betekent keiharde muziek van een live band, eten en drinken voor de kinderen en veel gezelligheid. Heel leuk om een keer mee te maken dus.

Lees meer: Anne de Vries

Interreligieus symposium 11 sept. 2013

Pastor Sjaak had het voorrecht om een Interreligieus symposium te mogen organiseren in het Vredespaleis in Den Haag. Ongeveer 250 mensen kwamen samen op 11 september. Moslims, boeddhisten, hindoes, joden en christenen spraken met elkaar over "Duurzame Vrede door Verzoening". Het evenement werd afgesloten met de inhuldiging van een kolom, een steen van vrede, op het Carnegieplein tegenover het paleis.

Lees meer: Interreligieus symposium 11 sept. 2013

Contact

 Naar Contactpersonen>

U kunt ons werk ondersteunen:

NL16 RABO 0368948870
t.n.v. Auxilia-Brasili-ja

KvK nr: 371000429
RSIN/fiscaalnr. 816039562

 anbi logo

Sponsors

Add Social
't Fortuin Wervershoof

Archief

In het archief vindt u:

  • de projecten op jaarvolgorde
  • een lijst met de acties uit voorgaande jaren
  • het nieuwsarchief
  • een verzameling van de rondzendbrieven
  • het 25 jarig jubileum 

Ga naar het archief >

logo sponsorkliks

©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.

www.digital-dreams.nl