Archief 2009

Stichting Manda

mandaDe Stichting Manda is opgericht op 19 februari 2009 door Afra Wildoër, Kees en Annelies de Waal (docent Martinus en adjunct Clusius college). Manda ligt in Kenia, in het district Lunga Lunga, dicht tegen de grens met Tanzania.

De stichting stelt zich als doel de gemeenschap van Manda in Kenia te helpen bij het opstarten, inrichten en in stand houden van een school voor beroepsonderwijs.

Lees meer: Stichting Manda

Makula foundation

Makula foundation

In Kampala,  de hoofdstad van Uganda, ligt een school die momenteel een crisis doormaakt. Cobie Joustra uit Bathmen en Rogers Mutebi uit Kampala hebben in 2002 besloten om gezamenlijk deze basisschool  in een sloppenwijk van Kampala op te richten. Hun doel is om de kinderen op een lerende en recreatieve wijze kennis, vertouwen, karakter, creativiteit, bekwaamheid en moed bij te brengen. Onderwijs is immers een van de beste wapens tegen uitbuiting, armoede en verwaarlozing.

Lees meer: Makula foundation

Corazon para Cali

De initiatiefnemers van de Stichting, Ellen Koning en Albert Elsendoorn, zijn via adoptie intens verbonden met Cali en Colombia. Hun verblijf in Cali heeft een diepe indruk op hen gemaakt. Vastbesloten om iets te doen voor de kinderen in Cali kwamen zij terug in Nederland en dit heeft geleid tot de oprichting van Stichting Corazón para Cali.

Lees meer: Corazon para Cali

Contact

 Naar Contactpersonen>

U kunt ons werk ondersteunen:

NL16 RABO 0368948870
t.n.v. Auxilia-Brasili-ja

KvK nr: 371000429
RSIN/fiscaalnr. 816039562

 anbi logo

Sponsors

Add Social
't Fortuin Wervershoof

Archief

In het archief vindt u:

  • de projecten op jaarvolgorde
  • een lijst met de acties uit voorgaande jaren
  • het nieuwsarchief
  • een verzameling van de rondzendbrieven
  • het 25 jarig jubileum 

Ga naar het archief >

logo sponsorkliks

©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.

www.digital-dreams.nl